Ruime ervaring met de aanleg van fietspaden, voetpaden en tuinpadjes

Al tientallen jaren staat Aralea gemeentes bij in de aanleg van hun fietspaden en voetpaden.

Fietspaden en wandelpaden sinds het begin

Met de aanleg van fietspaden en voetpaden is het meer dan 20 jaar geleden allemaal begonnen bij de afdeling Verhardingen van Aralea. Uit die activiteit zijn dan al onze andere activiteiten geboren. U kunt dus wel stellen dat Aralea bouwt op een jarenlange ervaring met fietspaden en trottoirs voor gemeentes en overheden. En ook de aanleg van dolomietpaden en halfverhardingen in parken, begraafplaatsen, … behoort tot onze expertise.

Aralea - verhardingen - aanleg voetpaden
Aralea - verhardingen - aanleg paadjes rond uw woning

Ook alle paadjes in uw tuin en rond uw woning

Uiteraard leggen wij ook alle paden in uw tuin aan. Of het nu gaat om een pad naar de voordeur, of van uw terras naar uw oprit. U bepaalt zelf in welk materiaal: klinkers, kleiklinkers, dolomiet of zelfs kassei.

 

aralea-verhardingen-petanquebaanEen balletje rollen op uw petanquebaan

Een petanquebaan in uw park of groene long? Of in uw tuin? Wij leggen ze volgens de regels van de kunst voor u aan. Ook voor particulieren!

Herstellingswerken voor voetpaden en fietspaden

Hangt het voetpad wat scheef of vertoont het andere kwalen en gebreken? Zit het fietspad vol putten? Wij voeren ook herstellingswerken uit.

Mee met onze tijd

Bij Aralea vinden we het belangrijk om mee te gaan met onze tijd. Daarom innoveren wij voortdurend en staan we open voor nieuwe technieken. Onze werknemers krijgen steeds een gedegen basisopleiding en scholen zich regelmatig bij.

Aralea - verhardingen - aanleg voetpaden - innovatie

Graag een vrijblijvend gesprek ? Wij vertellen u wat we voor u kunnen betekenen.
Steeds afgerond met onze professionele raad en advies!

Bel 03 651 35 42 of mail ons
CONTACTEER ONS