Uw terras aanleggen: een specialisatie op zich

Uw terras… bij mooi zomerweer spendeert u er heel wat uurtjes. Op uw terras kunt u genieten van een goed boek, languit een middagdutje doen of gewoon gezellig samenzijn met vrienden en familie. Uw terras is het kloppend hart van uw tuin.

Uw terras aanleggen vraagt om een specialist

Een terras aanleggen vraagt om kunde, technische kennis en vaardigheid: Aralea heeft dit allemaal in huis. Wij luisteren graag naar uw wensen en voeren ze met gedrevenheid en zin voor perfectie uit. Op die manier toveren we uw terras om in een droomterras.

Terrassen in kassei, kleiklinkers, dals, betonklinkers, blauwe hardsteen,…

Wij leggen uw terras aan in het materiaal van uw keuze:

  • betonklinkers
  • kleiklinkers
  • blauwe hardsteen
  • tegels in alle groottes, vormen en materialen
  • dals

Weet u niet wat kiezen? We staan u graag met raad en advies bij om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij uw tuin én uw budget.

Voorbereidend werk, graafwerken, perfecte afwerking en nazorg

De gedreven werknemers van Aralea leggen niet alleen uw terras naadloos aan. Ze zorgen voor een perfecte voorbereiding en voeren ook de graafwerken uit. Daarna leggen ze zorgvuldig de dals, betonklinkers, kleiklinkers, tegels in blauwe hardsteen of wat voor tegels u ook gekozen hebt. Vertoont uw bestaand terras na jaren intensief gebruik wat gebreken? Wij voeren ook herstellingswerken uit.

Aralea: ook voor uw totaalproject

Wilt u naast een nieuw terras ook een plan voor uw beplanting en de aanleg van uw tuin? Onze tuinarchitect tekent een fraai tuinontwerp voor u uit.

Een offerte voor de aanleg van uw terras?
Steeds afgerond met onze professionele raad en advies!

Bel 03 651 35 42 of mail ons
CONTACTEER ONS