Een parking aanleggen voor uw woning, bedrijf, instelling, winkel, praktijk, …

De parking voor uw bedrijf, instelling, dienst, praktijk, winkel of uw privéwoning mag er best net en uitnodigend uitzien. Uw parking is wat uw klanten en bezoekers het eerst te zien krijgen als ze bij u op bezoek komen.

Aralea: jarenlange ervaring met aanleg van parkings

Aralea heeft tientallen jaren ervaring met het aanleggen van parkings voor bedrijven, overheidsdiensten instellingen, scholen.. En dat is te zien aan ons werk: goed voorbereid en tot in de puntjes afgewerkt. Wij zorgen voor een parking die mag gezien worden.

Hightech materiaal en ecologie

Onze mensen krijgen een gedegen basisopleiding en scholen zich regelmatig bij. Om ons werk uit te voeren, gebruiken wij steeds hightech materiaal en hebben we oog voor ecologie en leefmilieu. Zo werken we vaak met grasdals en waterdoorlatende klinkers: u blijft gespaard van overtollig water en uw parking ligt er net bij, ook bij slecht weer. Ook halfdoorlatende verharding is vaak een goeie oplossing: zo hard als beton en blijft makkelijk onkruidvrij.

Parkings in asfalt, dals, grasdals, dolomiet, beton, klinkers…

Wij leggen uw parking aan in het materiaal van uw keuze:

  • betonklinkers
  • kleiklinkers
  • dals
  • grasdals
  • beton

We adviseren u graag rekening houdend met uw wensen en uw budget.

Herstellingswerken voor parkings

Heeft uw parking na jaren intensief gebruik last van verzakkingen, barsten, spleten en gaten? Wij voeren ook herstellingswerken uit.

Aralea: ook voor het groen rond uw gebouw

Wilt u naast een parking, ook groen rond uw gebouw aanleggen? Onze tuinarchitect tekent een fraai tuinontwerp voor u uit. Met onze afdeling groenzorg werken we uw project verder uit.

Aralea - verhardingen - groen rond uw gebouw

Een offerte voor de aanleg van uw parking?
Steeds afgerond met onze professionele raad en advies!

Bel 03 651 35 42 of mail ons
CONTACTEER ONS