Infrastructuurwerken voor particulieren, bedrijven en overheden

Bij Aralea zijn we ook thuis in Infrastructuurwerken! We leggen ze aan – professioneel, degelijk en met de nieuwste technieken – in allerlei vormen en gedaantes:

  • opritten
  • terrassen
  • parkings
  • fiets- en wandelpaden
  • petanquebanen

Iedereen kan een beroep doen op Aralea voor klinkerwerken en de aanleg van een stijlvolle oprit en een prachtig terras. Aralea werkt zowel voor particulieren als bedrijven en overheden.

Klinkerwerken en sierbestrating volgens de regels van de kunst

U wilt graag een nieuwe oprit? Of een mooi terras aanleggen? Een uitnodigende parking voor uw praktijk, bedrijf, openbare instelling? Een klinkerpad dat zich door uw tuin slingert?

We geven u graag raad over de aanleg, de materiaalkeuze en alle andere vragen waar u mee zit. Contacteer ons en we zitten graag met u samen om de mogelijkheden te bekijken. Wij houden rekening met uw budget en persoonlijke wensen.

Aralea - verhardingen - opritten
Aralea - verhardingen - groenzorg

Ook voor groenzorg en onderhoud van beken, grachten, vijvers, parken, bedrijfsterreinen, openbare domeinen,…

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud en de groenzorg van de parking aan uw bedrijf, het park in uw gemeente, de plaatselijke vijver, uw bedrijfsterrein, het groen rond uw instelling, de grachten en beken in uw gemeente …? Aralea helpt u verder!

Nog vragen? Meer info? Een offerte op maat van uw project?

Bel 03 651 35 42 of mail:
MAIL ONS