Oprit aanleggen voor particulieren, bedrijven en overheden

Opritten aanleggen heeft voor Aralea geen geheimen. Met onze gespecialiseerde ploegen bent u zeker van een uitstekende service en kwaliteit. Wij beschikken steeds over het modernste materiaal en gebruiken de nieuwste technieken. Onze mensen krijgen een gedegen basisopleiding en scholen zich regelmatig bij.

Opritten op maat van de klant

Iedere oprit maakt deel uit van een groter geheel: een tuin, een terrein, een park. Het is de kunst om alles perfect op elkaar te laten aansluiten. Heeft u behoefte aan een totaalbegeleiding voor uw tuinontwerp, oprit, paadjes en parking? Ook dan helpt Aralea u verder met een totaalontwerp helemaal op maat van uw project.

Opritten in allerlei materialen: kassei, kleiklinkers, dals, betonklinker, grasdals

Het materiaal dat u kiest voor uw oprit bepaalt heel sterk de look en feel van het geheel. Sommige materialen zoals kasseien, kleiklinkers en dals hebben eerder een klassieke, landelijke uitstraling. Kiest u voor betonklinkers of megategels, dan creëert u een modern geheel. Met dolomiet kan u alle kanten op. We geven u graag persoonlijk advies over de beste materiaalkeuze voor uw oprit.

Voorbereidend werk, graafwerken, perfecte afwerking en nazorg

Aralea zorgt voor de voorbereidende graafwerken, het leggen van de klinkers, kasseien, dals, tegels, betonklinkers, kleiklinkers én voor een perfecte afwerking. Wij laten de werf altijd proper en opgeruimd achter.

Vertoont uw bestaande oprit na jaren intensief gebruik wat gebreken? Wij voeren ook herstellingswerken uit.

Aralea - verhardingen - kleiklinkers leggen

Een offerte voor de aanleg van uw oprit?
Steeds afgerond met onze professionele raad en advies!

Bel 03 651 35 42 of mail ons
CONTACTEER ONS