JOBSTUDENTEN GROEN: voor de zomervakantie zoeken we zoals elk jaar jobstudenten, communicatie hierrond volgt tegen de paasvakantie. Hou onze website in de gaten!

Aralea: groenzorg voor bedrijven en overheden

U heeft een groot bedrijfsterrein? Of het park van uw gemeente heeft op regelmatige basis onderhoud nodig? De teams van Aralea staan klaar om uw groenbeheer uit handen te nemen! Wij werken voor bedrijven, KMO’s, overheidsinstellingen, scholen, WZC’s, nutsinstellingen, …

Onderhoud van tuinen, bedrijfsterreinen, sportterreinen, parken, vijvers, grachten

Onze vaste ploegen werken in teams van 8 groenarbeiders en een teambegeleider. Daarom nemen wij grotere projecten voor onze rekening. U kan Aralea groenzorg inschakelen voor al uw groenonderhoud en speciale groenopdrachten.

Aralea - groenzorg - onderhoud

Aralea - groenzorg - snoeien

Snoeien, knippen, maaien, knotten, hakken en wieden!

Wij onderhouden parken, bossen, houden alle paden onkruidvrij, snoeien, knippen, maaien, knotten, hakken en wieden erop los! Ook voor het onderhoud van grachten en andere waterlopen kunt u bij ons terecht. Met andere woorden: Aralea is uw partner voor totale groenzorg en buitenwerk.

Ook voor de aanleg van verhardingen, tuinpaden, opritten, …

Ook nood aan verhardingen van uw tuinpad of aanleg van opritten of een parking aan uw bedrijf? Ook dan kunt u een beroep doen op Aralea!

Aralea - groenonderhoud - aanleg verhardingen

Graag een offerte op maat van uw bedrijf, school, instelling, zorgcentrum, … ?

Bel 03 651 35 42 of mail ons:
MAIL ONS