Wanneer en waar kan je onze kinderboerderij bezoeken?

Vanaf maandag 19 februari is de cafetaria gesloten door de aangekondigde verbouwingswerken. Ook de speeltuin is even niet toegankelijk. Naar verwachting zal deze fase drie weken duren. Hier en op de sociale media vind je steeds info en updates.

Om de veiligheid voor iedereen te waarborgen is op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari de kinderboerderij uitzonderlijk NIET toegankelijk voor bezoekers en doorgaande fietsers en wandelaars vanwege de geplande verbouwingswerken. Wat er allemaal aan het gebeuren is, kan je hier zien.

Wanneer

De kinderboerderij is een openbaar domein. De stallen zijn alle dagen toegankelijk:

  • Van 1 november tot 31 maart van 8:00 tot 18:00
  • van 1 april tot 31 oktober van 8:00 tot 20:30

Honden aan de leiband zijn toegelaten op de boerderij.

De openingsuren van de cafetaria vind je hier. Maandag gesloten. Reserveren of een vraag? Bel 03 272 31 46 of mail naar cafetaria@mikerf.be

Het project “Toerisme voor Autisme” ontwikkelde voor Kinderboerderij Mikerf een visueel stappenplannen op maat voor onze bezoekers met autisme. Dit stappenplan kan je gebruiken om een daguitstap voor te bereiden. Het stappenplan kan je hier bekijken en downloaden.

De openingsuren van de boerderijwinkel vind je hier.

Heb je vragen over de workshops, boerderijactiviteiten, de boerderijkampen en alle activiteiten voor scholen en groepen, dan mail je naar doemee@mikerf.be

Waar

Kinder-, jeugd- en gezinsboerderij Mikerf
Mikhof 25
2930 Brasschaat

Aralea - Kinderboerderij Mikerf