Aralea Groenonderhoud: kwaliteit voorop!

Onze kwaliteit is ongetwijfeld onze grootste troef. Maar uiteraard heeft Aralea nog meer voor u in petto.

Kwaliteit en prijs!

Bij alles wat we doen is kwaliteit afleveren onze belangrijkste doelstelling, maar daar staat steeds een interessante, concurrentiële prijs tegenover.

Vast team met vaste teambegeleider

Onze mensen werken in vaste ploegen met een vaste teambegeleider. Daardoor is het team helemaal vertrouwd met het werk en loopt het als een goed geoliede machine. Doet u regelmatig beroep op de diensten van Aralea, dan krijgt u telkens hetzelfde team op bezoek. De teamleider is dan uw vast aanspreekpunt en is zelf ook altijd op de werf aanwezig.

Maatschappelijke meerwaarde

Bij Aralea stellen we mensen te werk die moeilijk op de reguliere arbeidsmarkt aan bod komen. Door voor Aralea te kiezen, kiest u niet enkel voor kwaliteit en concurrentiële prijzen, maar ook voor sociale, maatschappelijke meerwaarde. Onze mensen worden voortdurend professioneel begeleid en krijgen een opleidingsplan op maat.

Continuïteit en flexibiliteit

Wij zorgen voor continuïteit in uw groenzorg. Zoals u wenst, komen wij iedere week, om de twee weken, iedere maand, … U bent onze klant en dus koning!

Uitgebreid machinepark

Bij Aralea beschikken we over een uitgebreid machinepark dat we regelmatig nog verder uitbreiden… Want investeren in degelijk, hoogtechnologisch materiaal vinden we belangrijk. Zo hebben we voor scholen, woonzorgcentra en kantoren extra stille machines om de lessen of de rust niet te storen. Ook veiligheid en preventie dragen wij hoog in het vaandel.

Aralea - groenzorg - uitgebreid machinepark

Ecologie

Met onze fytolicentie mogen wij gewasbeschermingsmiddelen en toevoegmiddelen gebruiken. Toch zetten we het liefst in op alternatieve en milieuvriendelijke methodes zoals vegen, borstelen, branden, bosmaaien en gebruiken we graag alternatieven zoals heet water op 110° en elektrische machines die geen CO2 uitstoten.

Graag een vrijblijvende offerte voor uw groenbeheer?

Bel ons op 03 651 35 42 of stuur ons een mail!
CONTACTEER ONS