Lekker en gezellig in de cafetaria van Kinderboerderij Mikerf

De cafetaria is weer open. De werken zijn nog niet volledig afgerond maar bezoekers zijn opnieuw van harte welkom. (28 maart)

Vanaf maandag 19 februari is de cafetaria gesloten door de aangekondigde verbouwingswerken. Ook de speeltuin is even niet toegankelijk. Naar verwachting zal deze fase drie weken duren. Hier en op de sociale media vind je steeds info en updates. (feb 24)

cafetaria op zondag

Adres

Cafetaria Mikerf
Mikhof 25
2930 Brasschaat
03/272 31 46
cafetaria@mikerf.be

Onze openingsuren

Team Cafetaria heet u samen met haar collega’s en hun ploeg hartelijk welkom. Wij zijn heel het jaar open, maar naargelang de seizoenen sluiten we vroeger of later.

  • ZOMER start vanaf APRIL tot eind oktober: 10:30 tot 17:30 

  • WINTER (nov-mrt): 9:30 tot 16:30

  • MAANDAG sluitingsdag

  • FEESTDAGEN:


Warme keuken te bestellen vanaf 11u.
In de winter sluit de keuken om 16u. In de zomer om 17u.

Ambachtelijk hoeve-ijs, verse rijstpap en wafels

en nog veel meer! Cafetaria Mikerf heeft een kaart die iedereen kan bekoren. Van dagverse soep tot zelfgemaakte rijstpap. Maar vergeet vooral niet het ambachtelijk hoeve-ijs te proeven. Het is gemaakt met verse melk van onze koeien. Ons ijs wordt ter plaatse bereid en je kan dit stap voor stap volgen. In de winter is het heerlijk vertoeven in de wintertuin. In de zomer geniet je van het zonnetje op ons groot terras. De kinderen vermaken zich intussen in de allerleukste speeltuin en op de echte tractor.

Hier kan je de allergenen raadplegen voor de gerechten die we aanbieden in de cafetaria van Mikerf.

Hier kan je de allergenen raadplegen voor het Mikerf hoeve-ijs

Een leuk verjaardagsfeestje? Doe het sprookjespad!

Kinderboerderij Mikerf organiseert zelf geen verjaardagsfeestjes, maar je kan wel bij de vzw toerisme Brasschaat (03/650 03 01) een sprookjesvertelling reserveren. Deze sprookjesvertelling begint en eindigt aan de kinderboerderij. Voor of na de spannende wandeling is het mogelijk om iets lekker te smullen in onze cafetaria. Een plaatsje reserveren kan je per mail of bel naar 03/272 31 46.

Aralea - Kinderboerderij Mikerf - sprookjesvertelling

Voor reservatie of wat meer info over de cafetaria?

Bel ons op 03 272 31 46 of stuur een mail:
MAIL ONS