Tijdens de Week van de Zorg doopt VRT hun “week van” rubriek een keertje om tot DE WEEK VAN ARALEA. Een week lang kan televisiekijkend Vlaanderen in het programma “Iedereen Beroemd” kennis maken met het hart van Aralea, nl. onze maatwerkers.

Aralea stelt als maatwerkbedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk. Door te geloven in ieders talenten geven we maatwerkers een leertraject op maat om te kunnen groeien. Dit binnen ons eigen bedrijf in de afdelingen Groen, Verhardingen of cafetaria Mikerf,  of door uiteindelijk door te stromen naar een regulier bedrijf.

De huidige pandemie heeft ons nog maar eens op het hart gedrukt hoe belangrijk “zorgen voor elkaar” is in onze samenleving. Maatwerkbedrijven zoals Aralea zorgen ervoor dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via gepast werk aan de slag kunnen gaan, een loon verdienen en door deskundige begeleiding kunnen groeien.

Heel deze week geven we onze maatwerkers een podium om zichzelf te tonen aan Vlaanderen. Ieder met zijn uniek verhaal, zijn eigen traject, dromen en talenten. Geef hen de spotlight die ze verdienen en kijk 5 dagen lang naar “Iedereen Beroemd” om 19.40u op VRT. ??❤

Veel kijkplezier!