Steenkorven voor uw tuin, bedrijfsterrein, weide, park

Steenkorven: helemaal in en toch tijdloos! Ze passen uitstekend bij modernere woningen, maar kunnen uiteraard ook mooi aansluiten bij de meer klassiekere villa’s en landelijke huizen. Steenkorven of schanskorven bestaan uit stalen korven waarin stenen gestapeld worden. Dit maakt dat deze korven zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Steenkorven bieden oneindig veel mogelijkheden naar inplanting, afmetingen en vulling toe. Wij plaatsen en vullen uw steenkorven zoals u ze wilt.

Schanskorven op maat en aangepast aan uw wensen

Bij Aralea plaatsen we met veel geduld en toewijding de schanskorf van uw dromen. Iedere steenkorf die wij plaatsen is uniek, op maat en helemaal aangepast aan de wensen en smaak van de klant. Schanskorven kunt u eindeloos variëren in hoogte, breedte en vulmateriaal. Ze vormen mee uw tuin of terrein en zorgen voor mooie overgangen.

Aralea - steenkorven op maat van de klant
Aralea - steenkorven op maat van de klant

Vulmateriaal: van lavasteen tot houtschors

U kunt uw schanskorven vullen met een resem aan materialen. Vaak wordt gekozen voor lavastenen of breukstenen. Ook de kleur speelt een rol: kiest u voor donkergrijze stenen met een ruw uitzicht of eerder lichte, zachte keien in lichtgrijze, beige of gele tinten?

Een offerte voor uw steenkorven?
Steeds gevuld met onze professionele raad en advies!

Bel 0477 03 55 10 of mail ons
CONTACTEER ONS