Een omheining voor uw tuin of (bedrijfs)terrein

U wilt graag een stijlvolle omheining die past bij de stijl van uw huis? Of misschien wel uw bedrijfsterrein afschermen voor ongewenste indringers? Of verhinderen dat uw dieren het hazenpad kiezen? Aralea plaatst sinds jaar en dag hekwerk en omheiningen voor zowel particulieren als overheden en bedrijven.

Aralea bekijkt samen met de klant het gewenste type van omheining. Zo is een omheining met draad, met bovenbuis of zonder, een klassieker die het goed blijft doen. Bij Aralea zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van klassiek hekwerk en draadafsluitingen rond tuinen, weides, privédomeinen, parken, …

Tuinafsluiting met draad: budgetvriendelijk en tijdloos

Een draadafsluiting rond uw tuin blijft een goeie keuze: deze omheining past bij alle bouwstijlen en is tijdloos. Een tuinafsluiting met draad kunt u krijgen in tal van uitvoeringen en is bovendien ook vaak de goedkoopste oplossing (in vergelijking met andere soorten omheiningen).

Aralea is sinds jaar en dag specialist in het plaatsen van omheiningen. Kies voor Aralea, voor gepassioneerd vakmanschap en moderne knowhow.

STANDAARD

BOVENBUIS

BETONNEN PLAAT

Standaard draadafsluiting

Een standaard draadafsluiting sluit u uw tuin vlug en budgetvriendelijk af. De palen worden in beton vastgezet en zorgen voor een degelijke, stabiele omheining.

Draadafsluiting met bovenbuis

Kiest u voor een afsluiting met bovenbuis, dan is uw omheining net iets steviger. U kunt dit soort tuinomheining ook combineren met klimop of rietmatten. De bovenbuis zorgt ervoor dat de draadafsluiting mooi recht blijft en niet gaat doorhangen onder het gewicht van de klimop, de rieten matten of houten platen.

Draadafsluiting gecombineerd met betonnen platen

Onderaan de draadafsluiting plaatsen we betonnen platen gedeeltelijk ondergronds. Zo wordt uw afsluiting nog steviger. Deze afsluiting is ook ideaal als u dieren houdt of soms last hebt van ongewenste indringers (vossen, konijnen).

Aralea - omheiningen - draadafsluiting
Aralea - omheiningen - draadafsluiting met doek

Draadomheining en uw privacy

Het nadeel van een draadomheining, dat u er zo doorheen kijkt, kunt u eenvoudigweg omzeilen met strips, doeken, kunststofmatten, heimatten, houten platen, latten of rietmatten. Ze hebben allemaal hun voor- en nadelen en er zijn ook prijsverschillen waar u beter rekening mee houdt. We geven uw graag advies over uw project zodat u een gefundeerde keuze kunt maken.

Een offerte voor uw draadafsluiting?
Steeds afgesloten met onze professionele raad en advies!

Bel 03 651 35 42 of mail ons
CONTACTEER ONS