We ontvingen enkele leuke mails met betrekking tot het event:

– Nog een dikke proficiat voor de netwerkavond. Knap gedaan en zeer interessant. Mevr. Mai Van Thillo

– Het was een geslaagd en knap initiatief. Met vriendelijke groet. Dirk De Kort

– Proficiat met het knappe initiatief of een bos pluimen. Jef De Ridder

– Professioneel opzet en omkadering, ik denk dat je de juiste snaar geraakt hebt bij vele betrokkenen. Met vriendelijke groeten, Smets Herbert, ged. Bestuuder nv Gravo

Diverse
Beste, Dank u wel voor het uitgevoerde werk, alles ziet er heel netjes uit, ook wat de medewerkers nu tijdens de paasvakantie gedaan hebben. Dank u wel. Met vriendelijke groeten.
Guy Van Loon, Technisch adviseur technische dienst Gitok - Gitok Kalmhout

Team Infra heeft bij mij thuis een werk komen doen! Wat deze mensen op 2 dagen gedaan hebben is gewoon top! Afwerking, netheid, snelheid van werken gewoon geweldig! Een speciale dank u naar Koen, Jonas, Danny en Micheal. Een Topteam!

Groeten

Marc, Brasschaat
Het voorbije weekend heb ik eindelijk onze tuin in het daglicht kunnen zien. Mijn vrouw en ikzelf zijn echt onder de indruk. Jullie mensen hebben prachtig werkt geleverd. Dikke proficiat.
Patricia en Kris De Kort

Beste, de stage van onze leerling X loopt deze week ten einde. Ik wil jullie nog eens hartelijk bedanken om een leerling van onze school op te nemen en te begeleiden. We hopen dat X een mooie toekomst bij jullie kan hebben. Bedankt voor de samenwerking!

Steven Totté, leerkracht tuinbouw van Buso Berkenbeek over een stage
Ik ben een regelmatige wandelaar in het park van Brasschaat. Ik hou van het park, het groen, de rust en de mogelijkheden…………..een oase. Ik stel vast dat de parkings, toegangswegen, groen, gracht en zijkanten rond het kasteel, de hemelhoeve en sportvelden goed gekuist en onderhouden worden. Van harte dank voor jullie aandacht en de inspanningen die jullie reeds leveren en die ik ten zeerste waardeer.
Mail van Dhr Jef Mampuys
ARALEA WERKT SNEL EN ACCURAAT

Aralea voert voor Quares het groenonderhoud uit op de Coppens Kazerne, en volgens Stephanie Van den Eynde, park manager bij Quares, biedt deze samenwerking niets dan voordelen: “Wij zijn uiterst tevreden over onze samenwerking met Aralea. Aralea beschikt over de nodige know-how en bovendien gaat de werkplaats flexibel om met opdrachten. Zij werken snel en accuraat.

Quares