13 bedrijven uit de sociale economie verbroederen in Bobbejaanland

 

Op zaterdag 22 september verzamelen bijna tweeduizend collega’s en hun familieleden in pretpark Bobbejaanland. Bijzonder is dat de groep samengesteld wordt door medewerkers van 13 maatwerkbedrijven uit de provincie Antwerpen. Zij komen samen voor een groot feest ter ere van het 50-jarig bestaan van de koepelorganisatie Unie Maatwerk Provincie Antwerpen (UMPA).

De maatwerkbedrijven, oftewel beschermde werkplaatsen, stellen de tewerkstelling voorop van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden hen een leertraject aan op maat van hun competenties en talenten. Samen zorgen zij ervoor dat dagelijks bijna vijfduizend mensen aan de slag gaan, verspreid over de hele provincie.

 

Dankjewel

Dhr. Ludo De Ranter, voorzitter van UMPA, vertelt: “2018 is voor ons een feestelijk jaar. Onze duizenden medewerkers leveren al 50 jaar diensten aan klanten in de provincie en daarbuiten. U zal het met ons eens zijn dat al die werknemers een keer op het voorplan mogen treden en een hartelijke dankjewel verdienen.” En die dankjewel komt dus in de vorm van een gezamenlijke uitstap in het pretpark Bobbejaanland en een feestelijke verbroedering in de daar aanwezige arena. “Het belooft een bijzonder gezellig feest te worden”, garandeert de voorzitter.